Bygga cykelförråd i Stockholm

Med en ökad miljömedvetenhet är antalet människor som väljer att cykla större än någonsin förr. Samtidigt är cyklar lätta att stjäla. Anlita ett seriöst byggföretag för att bygga cykelförråd som gör att cyklarna är trygga! Vi kan komma till dig oavsett var i Stockholmsområdet du finns. Alltid fri offert!

Renovera cykelförråd

– Vi renoverar och bygger cykelförråd utifrån dina önskemål. Kontakta oss idag!

Bygga cykelskjul

– Nybyggen och renoveringar av cykelskjul. Hör av dig idag för mer information.

Byggsats & lösvirke

– Välj byggsats eller lösvirke beroende på vad som passar dig bäst!

Kontakta oss för en fri offert!

Du får svar inom 48 timmar. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.


Vi bygger säkra cykelförråd till bostadsrättsföreningen i Stockholm Erfaren byggare skapar det just ni behöver!

Platsbyggt förråd?

Vi erbjuder byggande av cykelförråd, cykelbodar och liknande förvaringsutrymmen av olika slag, både i form av byggsats & lösvirke. Vi kan skapa kostnadseffektiva lösningar med färdiga byggsatser men våra snickare kan även platsbygga cykelförråd där det är ett bättre alternativ.

Renovering av cykelbodar

Du kan även anlita oss om det finns ett cykelförråd eller en cykelbod i dåligt skick på innergården eller i anslutning till din fastighet. Som välrenommerat renoveringsföretag kan vi renovera cykelförråd så de lever upp till den standard och säkerhet som passar för cykelförvaring idag.

Hör av dig! Alltid gratis offert!

Kontakta oss redan idag! Du kan alltid få ett gratis kostnadsförslag.

Vänd dig till oss!

Vi tar framför allt uppdrag från bostadsrättsföreningar och fastighetsägare, men kan också anlitas av privatpersoner, villaägare och företag. Vill du bygga en cykelbod vid radhuset, fritidshuset, kontoret, butiken eller flerbostadshuset? Hör av dig till oss!

Totalentreprenad i hela Stockholmsområdet

Som byggentreprenör kan du anlita oss för alla olika sorters byggjobb. Vi erbjuder totalentreprenad och generalentreprenad, utifrån vad du behöver. Vi har ett stort kontaktnät med hantverkare som kan kopplas in vid behov, till exempel byggare, anläggare, murare, grävmaskinister, målare och snickare.

Vi bygger även altaner, uterum & grillplatser i Stockholm. Läs mer här.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-124 11 579
Mail: offert@gardsrenovering.se

Vanliga frågor Frågor som ofta uppkommer kring innergårdsrenoveringar i Stockholm:

Vad kommer det kosta?

Vad kostnaden blir beror på vad det är för arbete som ska utföras. Det finns en rad olika faktorer som påverkar. Det enklaste sättet att få uppfattning om priset är att du hör av dig till oss och berättar lite om projektet, så skapar vi en gratis offert.

Gäller ROT-avdraget?

ROT-avdraget kan gälla på vissa gårdsarbeten, men bara om du som anlitar oss är privatperson och det är vid ditt eget bostadshus. Tyvärr kan inte bostadsrättsföreningar och företag använda sig av ROT-avdraget.

Vilka byggjobb kan ni göra?

Vårt byggföretag har extra stor erfarenhet av allt som handlar om innergårdsrenoveringar, att bygga cykelskjul och skapa trevliga gårdsmiljöer, men du kan anlita oss för alla olika slags bygg-, gräv- och anläggningsarbeten.

Vad är egentligen totalentreprenad?

Totalentreprenad innebär att vi tar över projektledningen. Du beskriver vilket jobb du vill ha utfört och vi står för att leta upp lämpliga hantverkare och samordna arbetsinsatserna. För din del blir det mindre stressigt eftersom vi tar över en stor del av ansvaret.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Gårdsrenovering i Stockholm för en komplett innergårdsrenovering till vår bostadsrättsförening i Skanstull. Tydlig och bra kommunikation. Mycket imponerad av hela arbetet. Tummen upp och rekommenderar!

BRF, Skanstull

Vi anlitade Gårdsrenovering i Stockholm för att undersöka och renovera vår gårdsbjälkslag i innergården. Vi passade även på att lägga ny marksten i entrén. Mycket bra och proffsiga killar. Noga och trevliga. Rekommenderar!

Oskar, Bromma

Gårdsrenovering i Stockholm anlitades för att snickra till en ny altanplats med utekök till föreningen. Vi fick ett mycket trevlig bemötande och alla på plats kändes bra och duktiga. De kommer i tid och visar hänsyn till grannar m.m. Rekommenderas!

Lena, Sumpan

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Gårdsrenovering BRF. Huvudsta

Innergårdsrenovering & stenläggning till bostadsrättsförening i Huvudsta.

Nybygge Mimers Trappa. Östermalm

Omfattande entreprenad & nybyggnation av “Mimers trappa” i Östermalm, KTH.

Stenläggning Gård. BRF Uppsala

Komplett plattläggning & renovering av innergård till BRF Leoparden 5 i Uppsala, norra Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Andreas Otto
Projektledare

Nummer: 08-124 11 579
Mail: offert@gardsrenovering.se